Matmässa för dig som är en del av livsmedelskedjan i Dalarna

Välkommen till en dag fullspäckad med aktiviteter och mötesplatser för dig som är en del av livsmedelskedjan i Dalarna. Allt från producenter, leverantörer, uppköpare, restaurang och offentliga kök. Välkommen både som utställare eller som besökare!

6 oktober i Rättvik.

Ett matigt program

Under dagen får vi ta del av utställare från den svenska livsmedelsbranschen. Det blir också uppträdanden, föredrag och debatter. Under dagen kommer kockar från de offentliga köken i Dalarna att tävla i matlagning. Självklart bjuds det även på god mat och dagen avslutas med mingel (lättsam måltid med lokala råvaror) med prisutdelning. Öppnandet av dagen står Landshövdingen i Dalarnas län för.

Vi som står bakom mässan

På initiativ av Upphandlingsdialog Dalarna och Länsstyrelsen i Dalarnas län, gör nu en rad organisationer en gemensam satsning. Mässan arrangeras gemensamt av Upphandlingsdialog Dalarna, Länsstyrelsen i Dalarnas län, Lantbrukarnas Riksförbund, Offentlig gastronomi i Dalarna (där bland annat alla offentliga kostchefer i Dalarna ingår), Mora kommun och Upphandlingscenter (gemensam inköpsorganisation för sju dalakommuner) Region Dalarna och Dalarnas Science park.

Mer information

På hemsidan för mässan uppdateras informationen löpande med program och biljetter.

potatisåker

Potatisåker


Datum: 2022-10-06 00:00
Plats: Rättvik