Digital marknadsföring – utbildning för företagare

Har du funderat på att komma igång och marknadsföra ditt företag online, eller har du kanske försökt tidigare bara för att släppa allt när vardagen och verkligheten har behövt prioriteras? I den här utbildningen får du de grundläggande kunskaper du behöver för att kunna skapa en uthållig, långsiktig och lönsam digital närvaro.

Innehåll

I utbildningen diskuterar vi olika kanalval såsom din webbplats, sociala medier, sökmotorer och e-post. Vi går också igenom vilken marknadsföring som passar bäst när, och hur du ska tänka för att skapa innehåll som kan engagera, bygga varumärke och driva affärer. Målet är inte att du ska bli expert, men du kommer att få de insikter och verktyg du behöver för att kunna komma igång på ett bra sätt.

Efter utbildningen finns möjlighet till individuell rådgivning/coachning.

Kursledare: Jonas Grenfeldt.

Jonas har arbetat med digital marknadsföring i femton år och är en av Dalarnas mest anlitade föreläsare på ämnet. Kanske har du hört honom guida lyssnarna i Digikollen i P4 Dalarna, eller sett honom föreläsa tillsammans med Google och Almi i Digitalakademin. Som grundare och delägare på Panang Kommunikation i Falun har han väglett både små och stora företag när det kommer till innehåll, kanalval, budgetarbete och praktiska övningar.

För vem?

Utbildningen riktar sig till dig som är företagare inom handel och servicenäringen i Säter.

Praktisk information

Datum: 29 maj kl. 08.00-12.00

Plats: Säters stadshotell

Pris: Kostnadsfritt

Arrangör: Utbildningen genomförs inom vårt projekt Ökad handelskraft 2.0 som finansieras av Europeiska unionen, Region Dalarna och Falun Borlänge-regionen.

Anmälan

Anmäl sig via länken senast 22 maj: https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=7HdPZ610F02QVB9tHy67ij9HItuC9MdOmXhZV0b9aTJUOUFVOUpOQ0dZTVcwRlBMMENZUDM2NkVWSC4u

eller mejla projektledare Tomas Kristofferson; Tomas.kristoffersson@fbregionen.se
Uppge namn, företag, organisationsnummer och ev. specialkost.

Kursledaren Jonas Grenfeldt


Datum: 2024-05-29 00:00