Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Up to Date 2017 – Nu gör vi Dalarna till bäst i klassen

Som du kanske vet håller Visit Dalarna på att ta fram en skarp besöksnäringsstrategi för Dalarna, ”Strategi 2030”.

Vi har lagt en gedigen grund till strategin i form av djupintervjuer, lokala möten i samtliga kommuner där mer än 200 företag har deltagit, strategiseminarier med viktiga offentliga aktörer från Visit Sweden, Tillväxtverket, Trafikverket, Högskolan, Invest in Dalarna och Regionen för att stämma av vår strategi och se hur de kan stödja besöksnäringsutvecklingen i Dalarna.

Vill du vara med och påverka Dalarnas framtid och din egen verksamhets möjligheter att göra fler och bättre affärer? Då får du inte missa ”Up to Date” den 9-10 november! Under dessa dagar kommer vi presentera strategin och du får möjligheten att påverka innehållet. Det är nu vi ska lägga fast vision, mål och strategier för 2030. En annan oerhört viktig del är att vi tillsammans kommer prioritera vilka aktiviteter vi ska fokusera på under kommande år. Vi kommer jobba i interaktiva workshops med teknik för att ta fram och prioritera aktiviteter. Vi får inspirationen från besöksnäringsproffs från Sverige och Europa, vi kommer få höra det senaste från de digitala trender, likväl som praktiska tips om hur vi kan omsätta dessa i våra verksamheter. Vi kommer få möjlighet att höra hur högskolan kan bidra till vår närings utveckling och kompetensförsörjning.

Torsdag den 9/11

Förmiddagen

 • Visit Dalarna presenterar sig själva och Dalarnas strategi 2030
 • Ni får möjlighet att ta del av och påverka vår målbild

Eftermiddagen

 • Lottie Knutson visar hur de digitala samhället influerar oss och branschen*
 • Vi konkretiserar våra strategiska utvecklingsområden
 • Vi får tips och råd från Visit Sweden, Tillväxtverket och Kairos Future inför att vi tillsammans tar fram förlag på nya erbjudanden inom våra olika teman
 • Ridån dras bort för Visit Dalarnas varumärke och kommunikativa plattform
 • Tävla i den mest kreativa gestaltningen av Dalarna 2030
 • Delta i en oförglömlig mingelmiddag

Fredag den 10/11

 • Frida Wallén från Visit Sweden berättar hur vi konkret kan använda de digitala möjligheterna
 • Möt Dalarnas affärscoacher och diskutera hur vi tillsammans med dem kan få våra lokala nätverk att utvecklas till framgångshubbar på vår framtidsresa
 • Processen framåt, så här går vi vidare för att vårt lokala arbete ska bli framgångsrikt
 • Möte Högskolan Dalarna och hör hur du kan påverka och dra nytta av deras verksamhet

Vi ser fram mot att få träffa dig på Up to date! Vi vill att du är med och forma Dalarna som besöksregion. I utbyte utlovar vi två inspirerande, roliga och kreativa dagar där du kan skapa nya kontakter, få ny kunskap samt inte minst verktyg för hur du kan göra fler och bättre affärer.

Välkommen Din medverkan är värdefull och vi hoppas att du kommer och är med och påverkar besöksnäringen i Dalarnas framtid!!!

Anmälan: www.visitdalarna.se/uptodate

Sista anmälningsdag: 4/11 först till kvarn gäller…..

Carl Johan Ingeström               Mark Baljeu
Visit Dalarnas AB                        Dalarnas Besöksnäring ekonomisk förening


Datum: 2017-11-09 10:00 - 2017-11-10 13:00
Plats: Romme Alpin, Borlänge
Arrangör: Visit Dalarna

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of www.sater.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close