Heli Sporthälsa nominerade till Årets Värdskap

Näringslivsenheten presenterar stolt: De nominerade, del 7.
Inför de utmärkelser för 2023 som delas ut vid årets Företagarfest den 16 mars vill vi i en serie korta reportage presentera resultaten av  jurygruppernas arbete.

Hej Helena Lundaahl, Heli Sporthälsa AB, grattis till nomineringen till Årets Värdskap 2023 i Säters kommun.

-Tack, det är verkligen roligt! När Christian (Teledahl, Visit Dalarna och ordförande i jurygruppen för Årets Värdskap) ringde med det beskedet, så gjorde han verkligen min dag, säger Helena glatt.

Berätta – vad gör ni?

-Vi arbetar med friskvård för företag och privatpersoner både i egna lokaler och ute hos företag. Det kan bland annat röra sig om olika typer av massageterapeutiska behandlingar, akupunktur eller andra behandlingar. När det gäller privatpersoner, som står för 50% av kundunderlaget, så kommer de oftast när de redan har problem. På företagen handlar det mer om förebyggande friskvård. Glädjande nog är det fler och fler företag som förstår att sats på detta för sin personal så det kundunderlaget ökar, och frisk personal ger lönsamhet i moderna företag, som vi brukar säga, fortsätter Helena.

Hur många är ni?

-Vi är 5 anställda, och vi behöver också hyra in andra duktiga massörer då vi har mer jobb än vi hinner med.

Heli sporthälsa håller till på Järnvägsgatan 24 här i Säter, men även i Falun, eller hur?

-Det stämmer bra. Vi har även en lokal på regementet i Falun och där är vi två som vissa dagar utför behandlingar.

Ni har även yoga i Säter?

Ja, vi erbjuder olika typer av yogaklasser sex dagar i veckan. Vi provade också med yoga för män och det blev succé, så roligt att så många män vill testa yoga. Nu måste vi försöka få in det som en ordinarie klass på schemat, avslutar Helena.

Så spännande! Stort lycka till framöver då!

-Tack!