Telefoniproblem kvarstår

Torsdagens problem med mobilnätet, som gjorde att det inte gick att ringa vissa nummer pågår ännu.

Titta på kommunfullmäktiges septembersammanträde

Kommunfullmäktige i Säter sammanträder på  Folkets Hus i Säter, torsdagen den 24 september kl. 18.00. Du kan följa mötet via webb-TV. Webb-sändningen kan följas direkt och även i efterhand. Sammanträdet webbsänds via länken här

Nyhetsbrev – Näringslivet, 23 september 2020

Senaste nytt och tips från Näringslivsenheten får du i vårt senaste nyhetsbrev. Får du inte redan våra nyhetsbrev och inbjudningar till företagsaktiviteter så se till att anmäla dig till dem för att inte missa något som kan vara av nytta för dig. Här kan du läsa mer och registrera dig.

Särskilda boendet Prästgärdet försenat efter upphävt bygglov

– Vi kommer att bygga ett nytt särskilt boende på Prästgärdet, men vi kommer behöva anpassa oss efter Länsstyrelsens synpunkter, säger Mats Nilsson, ordförande för styrgruppen för Särskilda boendet Prästgärdet, efter att ha nåtts av Länsstyrelsen Dalarnas beslut om att upphäva det beslut om bygglov som Miljö- och byggnämnden i Säters kommun fattat. Detaljplanen för […]

Trafikinformation

På grund av vägarbete den 21 september till 11 oktober så är hållplats Gustafs Rv 70 tillfälligt avstängd. Tillfällig hållplats för linje 101 samt linje 373 blir vid Bilverkstaden där linjen vänder, se karta nedan. Karta linje 101 Karta linje 373

Nyhetsbrev med relevant information

Vi skickar ut nyhetsbrev med aktuell information, viktiga stödåtgärder och olika relevanta aktiviteter till företagare i Säters kommun. På efterfrågan från er företagare i kommunen skickar vi nu ut nyhetsbrev ca 2 gånger i månaden istället för 1 gång under rådande pandemi. Alla tidigare nyhetsbrev finns samlade här. 

Hyresgäst sökes till Gamla badhuset/före detta Turistbyrån

Central och historisk byggnad i Säter som nu för första gången ges möjlighet att hyra. Vill du vara med och driva centrumutvecklingen och bidra till en levande stadskärna med din verksamhet då är det här lokalen för dig. Läs mer om lokalerna och anmäl ditt intresse!

Parkeringsförbud på del av Gustaf Adolfsvägen

Från den 14 september gäller parkeringsförbud på Gustaf Adolfsvägen från Trädgårdsgatan och 100 meter österut. Lokal trafikföreskrift.

Parkeringsförbud del av Gustaf Adolfsvägen i Säter

Från 14 september råder parkeringsförbud på Gustaf Adolfsvägen från Trädgårdsgatan och 100 meter österut får fordon inte parkeras. Lokal trafikföreskrift.