Klappträna är nominerade till Årets Företagare

Näringslivsenheten presenterar stolt: De nominerade, del 6.
Inför de utmärkelser för 2022 som delas ut vid årets Företagarfest den 18 mars vill vi i en serie korta reportage presentera resultaten av  jurygruppernas arbete. I dag presenteras ett av tre nominerade företag till utmärkelsen Årets Företagare.

Hej Elin Hedin på Klappträna AB och grattis till nomineringen som ett av tre företag till utmärkelsen Årets Företag i Säters kommun!

-Tackar, så roligt!

Vi pratade med dig för nästan 2 år sedan, (läs den artikeln här:  Företaget Klappträna har som mål att växa och anställa fler   | Säter kommun (sater.se)).  Vad har hänt sedan sist?

-Oj, ja en hel del! Vi har vuxit och är idag sju personer: Robban, Tommy, Anders, Lukas, Thomas, Leana och jag.  I förra reportaget skrev ni att vi sökte folk och det gav resultat direkt, Lukas tog kontakt med oss och jobbar här sedan dess.

Så roligt att det gav resultat!

-Ja, och vår dotter Leana arbetar också här nu, hon sköter marknadsföringen och då bland annat våra sociala medier, vi har även en Youtube kanal nu.

Spännande!

-Och så har vi precis bytt namn också, nu heter vi Nordsauna. Det är en marknadsanpassning då vi får fler kunder i andra länder. Mycket går till Norge, vi gjorde en annonsdrive där i januari och det gav omedelbart resultat. Vi har även många kunder i Danmark och i Tyskland, berättar Elin och fortsätter,

Så vi behöver ta tag i vår webb nu också, dels utseendemässigt, dels ha den översatt till engelska.

Då får vi önska lycka till med allt!

Tackar!

Vill du delta på Företagarfesten där vinnarna avslöjas och hyllas? För info och anmälan: Företagarfesten Säter 2023 – Företagarna (foretagarna.se)