Kostnadsfri tid med konsult inom hållbarhet eller cybersäkerhet

Inom vårt projekt KROK kan du som företagare kostnadsfritt erhålla coachtimmar med konsulter och rådgivare för att jobba med hållbarhet eller cybersäkerhet.

Cybersäkerhet

Hackerattackerna har ökat explosionsartat de senaste åren. Hur kan man skydda företaget?

Coachingen kan handla om enkel kartläggning av företagets situation och eventuell prioritering av insatser/ kravställning på tekniska lösningar. Insatsen går inte in på djupet vad gäller tekniska lösningar utan fokuserar på att du som företagare ska känna dig säkrare på vad just ditt företag behöver för funktioner, och vilka åtgärder man behöver vidta vad gäller beteende etc.

Vi erbjuder vi nu små och medelstora företag 4 kostnadsfria coach/rådgivningstimmar inom cybersäkerhet. Först till kvarn gäller.

Upphandlade konsulter är KPMG AB och Telia Cygate AB.

Mer information och anmälan: K.R.O.K – Falun Borlänge-regionen (fbregionen.se)

Hållbarhet

Hållbarhet – hur stärker det företagets konkurrenskraft och hur kan man ta ett första steg?

Coachingen/rådgivningen kan handla om:

  • klimatberäkningar, energi, cirkularitet och Agenda 2030.
    • Exempel: Litet tillverkande bolag som ville få hjälp med att beräkna sitt klimatavtryck där man hjälpt till med, support i insamling av data och framtagande av klimatrapport.
    • Exempel: Kund som ville få hjälp med att förstå om/hur deras verksamhet skulle kunna installera solceller. Man  hjälpte där till med att beräkna hur mycket solceller som skulle krävas, var/hur de skulle kunna implementeras och en uppskattad kostnad för investeringen.
  • Stöd i hållbarhetskommunikation och hållbarhetsrapportering.
    • Ett exempel: Verksamhet inom området trädgård ville bli mer cirkulära och samtidigt få hjälp i att beskriva sitt hållbarhetsarbete, då de har många kunder som i upphandling kräver tydliga beskrivningar av detta.
  • Stöd i arbetet med inkludering och mångfald på arbetsplatsen och av era kunder.

Nu har små och medelstora företag möjlighet att ta del av upp till 10 timmars kostnadsfria coach/ rådgivningstimmar. Först till kvarn gäller.

Upphandlade konsulter är GGP Utveckling AB och Greengoat Hållbarhetsbyrå AB.

Mer information och anmälan: K.R.O.K – Falun Borlänge-regionen (fbregionen.se)

Fler stöd inom projekt KROK

Digital marknadsföring

Du kan kostnadsfritt ta del av inspelat webbinarium om kundresan och digital marknadsföring – Hur marknadsför jag mitt företag digitalt? Det är kostnadsfritt och du kan titta när det passar dig. Du kan efteråt få kostnadsfri tid med rådgivare för att se hur du kan göra just i ditt företag.

Mer information och anmälan:

Över 100 digitala webinarier med Diploma

Ta del av över 100 webbinarier kostnadsfritt genom att få en licens till plattformen Diploma. Det är kostnadsfritt och du kan titta när det passar dig. Licensen är giltig till sista augusti 2023.

För mer information och anmälan: K.R.O.K – Falun Borlänge-regionen (fbregionen.se)

KROK