Skedvi Bröd är nominerade till Årets Värdskap

Näringslivsenheten presenterar stolt: De nominerade, del 9.
Inför de utmärkelser för 2022 som delas ut vid årets Företagarfest den 18 mars vill vi i en serie korta reportage presentera resultaten av  jurygruppernas arbete. I dag presenteras ett av tre nominerade företag till utmärkelsen Årets Värdskap.

Hej Anders- Åkerberg på Skedvi Bröd, grattis till nomineringen för utmärkelsen Årets Värdskap i Säters kommun.

-Tackar, så roligt att bli uppmärksammad.

Vi skrev om er och hela historien bakom Skedvi Bröd förra året, (Läs gärna här Skedvi Bröd är nominerade till Årets Säterambassadör | Säter kommun (sater.se))

Vad har hänt sedan dess?

-Vi har tagit ett första steg mot internationalisering, nya skyltar med både svenska och engelska så fler av våra besökare ska känna sig välkomna och hitta hos oss, berättar Anders och fortsätter,
Vi har också bytt ut trapporna ner till bageriet mot en ramp i ett led för att bli mer tillgängliga, något vi har önskat länge men som har varit komplicerat rent tekniskt och även kostnadsmässigt. Här samarbetar vi med Faster forward sedan i somras för att tillgänglighetsanpassa så mycket som det går på hela området.

Värdskap där fler är välkomna alltså?

-Precis, det känns riktigt bra att kunna göra detta.

Hur ser det ut framöver, vad har ni för planer för sommaren?

-Ja, vi arbetar för fullt med planeringen och siktar på en utveckling av gårdsplanen med containrarna. Här vill vi skapa en underhållningsarena där vi ser framför oss event och arrangemang där mat och dryckesfestivaler står i centrum, säger Anders.

En spännande sommar med andra ord!

-Definitivt.

Lyckat till med det och allt annat.

-Tack för det!

Fotograf Maria Hansson. Kulinariet Stora Skedvi

Är du nyfiken på kriterierna för att bli nominerad samt vilka som sitter i jurygrupperna? Läs mer här: https://www.sater.se/naringsliv/driva-foretag/foretagarfest/