Mattias Trädfällare nominerad till Årets Värdskap

Näringslivsenheten presenterar stolt: De nominerade, del 7.
Inför de utmärkelser för 2022 som delas ut vid årets Företagarfest den 18 mars vill vi i en serie korta reportage presentera resultaten av  jurygruppernas arbete. I dag presenteras ett av tre nominerade företag till utmärkelsen Årets Värdskap.

Hej Mattias Ahl, Mattias Trädfällare, och grattis till nomineringen i kategorin Årets Värdskap!

-Tack, så roligt!

Var är du idag?

-Idag är vi i Dalvik, tar ned träd och sågar upp till ved efter beställarens önskemål.

Vi hördes ju av för inte så länge sedan när vi skrev om företaget, läs här Precisionsarbete på hög höjd | Säter kommun (sater.se).

Vad har hänt sedan dess?

-Precis, ja vi jobbar på och gynnas bland annat av att alla ska ha solceller på tak och väggar och därför behöver få ner eller få träd beskärda.

Hur ser det ut med jobb för er?

-Tycker vi har bra med jobb, vi arbetar mycket tillsammans med andra och har bland annat blivit underleverantör i en upphandling för Borlänge kommun, det känns ändå bra att ha som en liten grund, berättar Mattias och fortsätter,

Som egen företagare har man ju möjlighet att styra sin egen tid och eftersom jag och Ulrika, min sambo som också jobbar i företaget, är skidintresserade så varvar vi arbete med att kika på Skid-VM just nu. Det funkar bra och är en del av den frihet man har som egen.

Då vill vi önska lycka till med allt framöver!

-Tack så mycket!

Är du nyfiken på kriterier och vilka som funnits med i de olika jurygrupperna? Läs mer här: Företagarfest | Säter kommun (sater.se)