Tillstånd, registrering och anmälan

Kontaktinformation

Näringslivenheten

Telefon: 0225-55149

 


Tack för ditt meddelande.

Vad roligt att du vill utveckla verksamhet i Säters kommun!

Här har vi samlat information om tillstånd, registrering och anmälan som du kan behöva göra till Säters kommun. Din verksamhet kan kräva fler tillstånd eller anmälan till andra myndigheter eller organisationer också.

Tillstånd utifrån bransch

I denna tillståndsguide har vi samlat aktuella tillstånd för att underlätta för dig som företagare. Välj bransch för att läsa mer om de tillstånd som kan vara relevanta för dig. Du kan också välja ett specifikt tillstånd direkt i listan över alla tillstånd.

Vänd dig gärna till oss om du har frågor eller funderingar på till exempel vad som kräver tillstånd, registrering eller anmälan till kommunen, eller för råd och stöd om att driva verksamhet. Vi erbjuder lotsmöten där du vid ett och samma tillfälle får träffa rätt personer inom kommunen utifrån dina frågor. Välkommen att boka ett lotsmöte!

Din verksamhet kan kräva tillstånd eller anmälan till andra myndigheter eller organisationer också. Mer finns att läsa på Verksamts webbplats. Din branschorganisation kan också hjälpa dig utifrån just din bransch. En lista med branschorganisationer finns på Tillväxtverkets webbplats.