Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Lediga jobb

Kontaktinformation

Säters kommun

Telefon: 0225-55000

Besöksadress: Rådhuset, Säter

Ställ en fråga

Tack för ditt meddelande.

Du kan använda denna länk, för att kunna läsa om våra lediga tjänster, om du också vill se lite bilder. Annars hittar du våra tjänster här nedan.

Timvikarier till Hemtjänsten, Säter

Säters kommun präglas av både småstad och landsbygd och ligger i hjärtat av Dalarna, med närhet till bra kommunikationer. I Säter hittar du lugnet, nära till jobbet, nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare tillvaro. I Säters kommun arbetar vi aktivt med värdskapsarbetet som innebär att vi verkar för ett öppet förhållningssätt och ett bemötande utöver det vanliga. Detta gör vi genom att vara stolta, äkta, tillgängliga, engagerade och respektfulla. År 2020 ska vi vara Nordens mest attraktiva inlandsregion och det goda värdskapet ser vi som en viktig del i arbetet med att nå dit. 

Arbetsplatsen

För att bibehålla kvalitet och säkerställa att våra omsorgstagare får det stöd och den service de har rätt till söker vi undersköterskor till hemtjänsten i sommar. Hemtjänsten strävar efter att skapa livskvalitet för våra omsorgstagare i deras hem. Medarbetarna tillgodoser omsorgstagarnas fysiska och sociala behov som hjälp och stöd med personlig omvårdnad, förflyttningar, insatser för att känna trygghet och säkerhet (tillsyn), ledsagning/promenader samt tillfällig avlösning av anhörigvårdare i hemmet. Hushållssysslor som lättare städning, tvätt, inköp eller post- och bankärenden utförs också.  

Arbetsuppgifter

Utifrån biståndsbeslut och genomförandeplan ger du som undersköterska inom hemtjänsten personlig omvårdnad till omsorgstagare i det dagliga livet. Arbetsuppgifterna innebär att hjälpa och stötta omsorgstagare i hemmet som att kunna äta, dricka, sköta personlig hygien och klä på sig. Uppdraget innefattar även förflyttningar av omsorgstagare som inte själva kan förflytta sig i hemmet. Genomförandet av insatser för att känna trygghet och säkerhet (tillsyn), vara ledsagare och gå på promenader samt agera tillfällig avlösning av anhörigvårdare ingår också. Praktiskt hjälper du även omsorgstagare med hushållssysslor som att handla och utföra post- och bankärenden.   Tycker du om att arbeta med människor? Bemöter du alla människor med respekt och ser alla människors lika värde? Är du vikarie idag eller är nyfiken på att testa ett yrke inom vård och omsorg? Svarar du ja på föregående frågor är du välkommen med din ansökan.  Vi intervjuar löpande, så vänta inte med att sända in din ansökan!

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten måste du vara minst 18 år Det är önskvärt med undersköterskeutbildning, men även annan utbildning vi bedömer relevant för uppdraget välkomnas t ex pedagogisk utbildning Det är önskvärt med arbetslivserfarenhet som passar arbetsområdet Körkort är ett krav med hänsyn till uppdraget Personlig lämplighet

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid förmågor, färdigheter och förhållningssätt och söker dig som älskar att ge omgivningen omsorg och omvårdnad utan att göra avkall på dig själv. Du är flexibel och självgående med empatisk förmåga, kulturell medvetenhet och pedagogisk insikt. Du är en sann lagspelare som har lätt för att skapa relationer, är serviceinriktad och strukturerad.

Placeringsort

Säter

Antal tjänster

10

Omfattning

50%

Ansökan

Du söker tjänsten genom att klicka på följande länk: Sök tjänsten som Timvikarier till Hemtjänsten

Sista ansökan

2018-12-23

Kontaktperson

Enhetschef Hemtjänsten

Hanna Morelius

0225-551 08

hanna.morelius@sater.se

Tillbaka till jobblistningen

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of www.sater.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close