Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Lediga jobb

Kontaktinformation

Säters kommun

Telefon: 0225-55000

Besöksadress: Rådhuset, Säter

Ställ en fråga

Tack för ditt meddelande.

Du kan använda denna länk, för att kunna läsa om våra lediga tjänster, om du också vill se lite bilder. Annars hittar du våra tjänster här nedan.

Undersköterskor till Hemtjänsten, Säter

Säter präglas av både småstad och landsbygd. Kommunen ligger i hjärtat av Dalarna med närhet till bra kommunikationer - Falun-Borlängeregionen ligger inom 20 minuters bilresa, flygplats finns runt hörnet och till Stockholm tar det ca 2 timmar med tåg. Att bo i Säter är att bo vackert och lugnt, men ändå ha aktiviteter, storstadsliv, utbildning, arbete och kommunikationer inom räckhåll. I Säter har du nära till allt du önskar för dig och din familj. Nära till jobbet. Nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare uppväxt för din familj.

Arbetsuppgifter

Hemtjänsten i centrala Säter består av två team duktiga och dedikerade medarbetare som alla strävar efter att skapa livskvalitet för våra omsorgstagare i deras hem. Verksamheten bedrivs dygnet runt alla årets dagar. För att säkerställa kvalitet på sikt behöver enheten nu förstärka verksamheten med ytterligare medarbetare. Utifrån biståndsbeslut och genomförandeplan ger du som undersköterska inom hemtjänsten personlig omvårdnad till omsorgstagare i det dagliga livet. Arbetsuppgifterna innebär att hjälpa och stötta omsorgstagare i hemmet som att kunna äta, dricka, sköta personlig hygien och klä på sig. Uppdraget innefattar även förflyttningar av omsorgstagare som inte själva kan förflytta sig i hemmet. Genomförandet av insatser för att känna trygghet och säkerhet (tillsyn), vara ledsagare och gå på promenader samt agera tillfällig avlösning av anhörigvårdare ingår också. Praktiskt hjälper du även omsorgstagare med hushållssysslor. Du arbetar utifrån fastställda mål och riktlinjer och är kontaktperson för en eller flera omsorgstagare. Hälso- och sjukvårdsuppgifter utförs på delegation av omvårdnadsansvarig sjuksköterska. För att säkra framtida kompetensförsörjning ingår även att, vid behov, vara handledare för elever och praktikanter som drömmer om ett arbetsliv inom vård och omsorg. Utanför kontorstid ingår det i arbetsuppgifterna för tjänstgörande personal att ansvara för vikarieanskaffning, då kollega saknas för uppdraget. Det är därför av vikt att du är bekväm med detta. Till din hjälp i uppdraget har du kollegor och administratörer med planeringsansvar. Närmaste chef är Enhetschefen för Hemtjänsten i Säter Vill du jobba på en arbetsplats där din insats verkligen gör skillnad och du har möjlighet att berika andra människors liv? Då är det här tjänsten för dig!

Kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska, eller innehar likvärdig bakgrund, med flerårig erfarenhet från arbete inom äldreomsorgen. Det är önskvärt att du har erfarenhet av att ha arbetat med demenssjuka personer och har du dessutom dokumenterad kunskap om demenssjukdom är det meriterande. Då tjänsten innebär daglig kommunikation och dokumentation på svenska är det av vikt att du behärskar språket väl i tal och skrift. Det är av största vikt att du tycker om att arbeta med människor och för människor. Då arbetsuppgifterna gör dig bilburen är det av vikt att du har körkort B för manuell växellåda.

Personliga egenskaper

Du är en sann lagspelare med god social kompetens som trivs bäst när du får ha många bollar i luften, utan att för den skull känna stress och press. Du är en trygg medarbetare som förmår stå stadigt även under tuffare omständigheter, med en inre drivkraft som för dig framåt. Du är självgående, uppvisar personlig mognad, och älskar att ge din omgivning omsorg och omvårdnad utan att göra avkall på dig själv.

Placeringsort

Säter

Antal tjänster

2

Omfattning

100%

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Du söker tjänsten genom att klicka på följande länk: Sök tjänsten som Undersköterskor till Hemtjänsten

Sista ansökan

2019-01-09

Kontaktperson

Fackligt ombud Kommunal (via vxl)

0225-55 000

Tillbaka till jobblistningen

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of www.sater.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close