Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Lediga jobb

Kontaktinformation

Säters kommun

Telefon: 0225-55000

Besöksadress: Rådhuset, Säter

Ställ en fråga

Tack för ditt meddelande.

Du kan använda denna länk, för att kunna läsa om våra lediga tjänster, om du också vill se lite bilder. Annars hittar du våra tjänster här nedan.

Vad svarar du när en användare säger "Min dator fungerar inte"?, Säter

Säters kommun präglas av både småstad och landsbygd och ligger i hjärtat av Dalarna, med närhet till bra kommunikationer. I Säter hittar du lugnet, nära till jobbet, nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare tillvaro. I Säters kommun arbetar vi aktivt med värdskapsarbetet som innebär att vi verkar för ett öppet förhållningssätt och ett bemötande utöver det vanliga. Detta gör vi genom att vara stolta, äkta, tillgängliga, engagerade och respektfulla. År 2020 ska vi vara Nordens mest attraktiva inlandsregion och det goda värdskapet ser vi som en viktig del i arbetet med att nå dit. 

Arbetsplatsen

Genom uppdragsdialog ska IT-enheten kartlägga behovet av det IT-stöd som bäst bidrar till att verksamheterna når sina mål. Via samordning av IT-frågor ska IT-enheten säkerställa ett effektivt resursnyttjande och prioritering av IT-investeringar och via omvärldsbevakning ge verksamheterna del av vilka möjligheter som finns. IT-enheten ska även ansvara för att kommunen följer de lagar och förordningar som gäller inom ansvarsområdet. För att kunna fortsätta utveckla kommunen och nå uppsatta mål på IT-enheten behöver vi nu förstärka vårt IT-team med ytterligare en medarbetare - en serviceinriktad Helpdesktekniker som tycker om att jobba med människor.

Arbetsuppgifter

Som Helpdesktekniker i första linjen har du en central och viktig roll. Du tar emot och hanterar IT-ärenden via främst vårt ärendesystem, men även i telefon och via e-post. Du är ansiktet utåt mot övriga verksamheter och hanterar allt från enklare handhavandeproblem till stora serverrelaterade ärenden. Rollen är placerad i Kommunstyrelseförvaltningen och närmaste chef är IT-chefen. Samarbete sker dagligen med kollegor på enheten samt övriga medarbetare i organisationen. Kontakt med allmänhet och regionala intresseorganisationer förekommer regelbundet. Vill du jobba på en arbetsplats där det är högt i tak och du har möjlighet att själv påverka din befattnings innehåll och vardag? Då är det här tjänsten för dig!

Kvalifikationer

Du är en serviceinriktad problemlösare med lämplig gymnasieutbildning inom IT, eller har motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Du har flerårig praktisk erfarenhet av liknande arbetsuppgifter med dokumenterade kunskaper i Office 365, Windows samt Microsoft plattform och iOS. Har du dokumenterade kunskaper av arbete med nätverk är det meriterande. Då du regelbundet inhämtar och delger information samt kommunicerar i tal och skrift på svenska och engelska, är det av vikt att du behärskar dessa språk väl. Då arbetsuppgifterna utförs på många platser i kommunen är det av vikt att du har körkort B, helst för manuell växellåda. Tidigare erfarenhet av callcenter eller kundmottagning är önskvärt. 

Personliga egenskaper

Du är en lojal medarbetare som tycker om frihet under ansvar, där du själv får strukturera ditt angreppssätt och driva processer. Du anstränger dig för att leverera lösningar, är tillmötesgående i ditt bemötande och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Du vinner respekt i många led tack vare din förmåga att förstå människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du ser möjligheter där andra ser problem och når resultat i allt du tar dig för. Du trivs bäst när du får använda din problemlösande och numeriska analysförmåga och bryta ner problem i sina beståndsdelar för att kunna lösa komplicerade utmaningar. Du tycker kundkontakt är utvecklande och ser telefonen som ett användbart verktyg för att lösa kundernas problem. Som person har du en väl utvecklad social förmåga och är nyfiken på att utveckla personrelationer, både kort- och långsiktigt. 

Placeringsort

Säter

Antal tjänster

1

Omfattning

100%

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Du söker tjänsten genom att klicka på följande länk: Sök tjänsten som Vad svarar du när en användare säger "Min dator fungerar inte"?

Sista ansökan

2019-01-20

Kontaktperson

0225-550 00

Facklig representant (via vxl)

Tillbaka till jobblistningen

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of www.sater.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close