Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Lediga jobb

Kontaktinformation

Säters kommun

Telefon: 0225-55000

Besöksadress: Rådhuset, Säter

Ställ en fråga

Tack för ditt meddelande.

Du kan använda denna länk, för att kunna läsa om våra lediga tjänster, om du också vill se lite bilder. Annars hittar du våra tjänster här nedan.

Det finns också lediga tjänster i vårt Räddningstjänstförbund Dalamitt (som vi har tillsammans med flera andra kommuner). De rekryteringarna ansvarar Räddningstjänstförbundet för själva, så har du frågor om de tjänsterna, ska du kontakta Räddningstjänstförbundet.

Lärare i Idrott i kombination med annat ämne, Säter

Säter, en av Dalarnas vackraste och mest nära städer präglas av både småstad och landsbygd. Staden ligger i hjärtat av Dalarna med närhet till bra kommunikationer - Falun-Borlängeregionen ligger inom 20 minuters bilresa, flygplats finns runt hörnet och till Stockholm tar det ca två timmar med tåg. Att bo i Säter är att bo vackert och lugnt, men ändå ha aktiviteter, storstadsliv, utbildning, arbete och kommunikationer inom räckhåll. I Säter hittar du lugnet i tillvaron, samtidigt som du har nära till allt du önskar för dig och din familj. Nära till jobbet. Nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare uppväxt för din familj.

Arbetsplatsen

Klockarskolan är en grund- och grundsärskola för elever i åk 7-9. Vi har ca 300 elever fördelade på 14 klasser. Vi söker till hösten en lärare i idrott gärna i kombination med annat ämne som vill arbeta med undervisning i inkluderande lärmiljöer utifrån ett kollegialt lärande. För att underlätta vårt arbete för en bra studietid både idag och i framtiden, har alla elever egna laptops. Vi kommunicerar och dokumenterar via Office 365, Unikum och Skola 24. Sedan läsårsstarten 2018/19 har vi en ny organisation med mentorer för att verka för en ännu tryggare skoltid och för att lärarna ska få större förutsättningar att ge eleverna kunskap för bra studieresultat. Vår nya organisation innehåller även ett Lärteam som arbetar med anpassningar och särskilda stöd. Vi har mobilfri skola.

Arbetsuppgifter

Har du goda kunskaper i Idrott och gärna även i annat ämne och förmågan att kunna kommunicera med andra? Vill du jobba på en arbetsplats där det är högt i tak, nära till samarbete och där du själv har möjlighet att påverka din vardag? Du kommer att arbeta tillsammans med två kollegor i Idrott & hälsa. Verksamheten bedrivs i Skönvikshallen för sport och simning och på Säters IP för friidrott. Skidspår finns i nära anslutning. Som lärare har du ett nära samarbete med Mentorsteam och Lärteam. Vi erbjuder förutom hög trivselfaktor - friskvårdsbidrag eller friskvårdstimme, subventionerade buss/tågresor och pedagogisk måltid! Välkommen med din ansökan. Intervjuer sker löpande.       Närmaste chef är Klockarskolans rektor Per Sandberg. Blir du nyfiken på tjänsten och vill veta mer vad vi kan erbjuda? Besök www.sater.se/barn-utbildning/grundskola/klockarskolan/

Kvalifikationer

Du är utbildad lärare med legitimation och erfarenhet av undervisning med elever i åk 7-9 i Idrott och/eller annat ämne. Erfarenhet av annat arbete med barn/ungdomar är meriterande. Du har ett driv och en vilja att göra skillnad, med ett gediget intresse och förståelse för ungdomars utveckling och mognad. Ett plus om du har praktisk erfarenhet av att jobba i Office 365, Unikum och Skola24.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personliga förmågor, färdigheter och förhållningssätt och söker dig som tycker om att jobba med människor samt besitter pedagogisk insikt. Du är en duktig kommunikatör med förmåga att lyssna in motparten och anpassa dig till situationen utan att ditt budskap tappas bort på vägen.         

Placeringsort

Säter

Antal tjänster

1

Omfattning

100%

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Du söker tjänsten genom att klicka på följande länk: Sök tjänsten som Lärare i Idrott i kombination med annat ämne

Sista ansökan

2019-05-31

Kontaktperson

Rektor

Per Sandberg

0225-552 65

Tillbaka till jobblistningen

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of www.sater.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close