Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Lediga jobb

Kontaktinformation

Säters kommun

Telefon: 0225-55000

Besöksadress: Rådhuset, Säter

Ställ en fråga

Tack för ditt meddelande.

Du kan använda denna länk, för att kunna läsa om våra lediga tjänster, om du också vill se lite bilder. Annars hittar du våra tjänster här nedan.

Det finns också lediga tjänster i vårt Räddningstjänstförbund Dalamitt (som vi har tillsammans med flera andra kommuner). De rekryteringarna ansvarar Räddningstjänstförbundet för själva, så har du frågor om de tjänsterna, ska du kontakta Räddningstjänstförbundet.

Sommarvikariat gällande Administratör med planeringsansvar, Säter

Säters kommun präglas av både småstad och landsbygd och ligger i hjärtat av Dalarna, med närhet till bra kommunikationer. I Säter hittar du lugnet, nära till jobbet, nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare tillvaro. I Säters kommun arbetar vi aktivt med värdskapsarbetet som innebär att vi verkar för ett öppet förhållningssätt och ett bemötande utöver det vanliga. Detta gör vi genom att vara stolta, äkta, tillgängliga, engagerade och respektfulla. År 2020 ska vi vara Nordens mest attraktiva inlandsregion och det goda värdskapet ser vi som en viktig del i arbetet med att nå dit. 

Arbetsplatsen

Hemtjänsten i Säters kommun består av duktiga och dedikerade medarbetare som alla strävar efter att skapa livskvalitet för våra omsorgstagare i deras hem. Medarbetarna tillgodoser omsorgstagarnas fysiska och sociala behov som hjälp och stöd med personlig omvårdnad, förflyttningar, insatser för att känna trygghet och säkerhet (tillsyn), ledsagning/promenader samt tillfällig avlösning av anhörigvårdare i hemmet. Hushållssysslor som städning, tvätt, inköp eller post- och bankärenden utförs också. Medarbetarna leds av två enhetschefer och tre administratörer med planeringsansvar.  För att nuvarande administratörer ska kunna ha semester i sommar behöver vi nu en vikarie.

Arbetsuppgifter

Som administratör på hemtjänsten är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att planera insatser inom verksamheten, assistera enhetscheferna med övergripande administration, ge service och support till enhetens medarbetare i den dagliga verksamhet samt säkerställa bemanning/ vikarieanskaffning. Du ansvarar för: * Planering av insatser med hjälp av verksamhetens systemstöd * Vikarieanskaffning och planering av bemanning vid korttidsfrånvaro * Granskning och bifall av händelser i vårt personalsystem samt övriga tidrapporter Vid enhetschefs frånvaro har du befogenhet att verkställa beslut i verksamhetssystemet samt bemanna verksamheten vid korttidsfrånvaro (max 14 dagar).Du samarbetar i huvudsak med arbetsledning och övriga kollegor inom administrationen på hemtjänsten samt biståndshandläggare och avgiftshandläggare i kommunen. Du samverkar med vårdtagare och deras närstående. Närmaste chef är enhetschef.

Kvalifikationer

Du har gymnasieexamen från administrativt program eller vårdprogram, alternativt likvärdig kunskap förvärvad på annat sätt. Du är van att jobba med datorn och det är önskvärt att du har praktisk erfarenhet av att ha arbetat med planeringssystem och personalsystem. Praktisk erfarenhet från Hemtjänsten är meriterande.  Då uppdraget kräver god förmåga att kunna kommunicera och dokumentera ställs krav på goda språkkunskaper i svenska, i både tal och skrift. Körkort B är ett krav.

Personliga egenskaper

Du är en flexibel, trygg och stabil person som gärna tar egna initiativ. Du är strukturerad, självgående  och en uppskattad samarbetspartner, med förmåga att se dig själv i det stora sammanhanget.  

Placeringsort

Säter

Antal tjänster

1

Omfattning

100%

Varaktighet

Sommarjobb

Ansökan

Du söker tjänsten genom att klicka på följande länk: Sök tjänsten som Sommarvikariat gällande Administratör med planeringsansvar

Sista ansökan

2019-03-24

Kontaktperson

Enhetschef

Ulrika Vikström

0225-553 90

ulrika.vikstrom@sater.se

Tillbaka till jobblistningen

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of www.sater.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close