Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Lediga jobb

Kontaktinformation

Säters kommun

Telefon: 0225-55000

Besöksadress: Rådhuset, Säter

Ställ en fråga

Tack för ditt meddelande.

Du kan använda denna länk, för att kunna läsa om våra lediga tjänster, om du också vill se lite bilder. Annars hittar du våra tjänster här nedan.

Det finns också lediga tjänster i vårt Räddningstjänstförbund Dalamitt (som vi har tillsammans med flera andra kommuner). De rekryteringarna ansvarar Räddningstjänstförbundet för själva, så har du frågor om de tjänsterna, ska du kontakta Räddningstjänstförbundet.

Undersköterska SäBo, Gustafs

Säters kommun präglas av både småstad och landsbygd och ligger i hjärtat av Dalarna, med närhet till bra kommunikationer. I Säter hittar du lugnet, nära till jobbet, nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare tillvaro. I Säters kommun arbetar vi aktivt med värdskapsarbetet som innebär att vi verkar för ett öppet förhållningssätt och ett bemötande utöver det vanliga. Detta gör vi genom att vara stolta, äkta, tillgängliga, engagerade och respektfulla. År 2020 ska vi vara Nordens mest attraktiva inlandsregion och det goda värdskapet ser vi som en viktig del i arbetet med att nå dit. 

Arbetsplatsen

Är du vardagshjälten som vill vara med i arbetet för att skapa vår tids finaste äldreomsorg? Vill du jobba på en arbetsplats där din insats verkligen gör skillnad och du har möjlighet att berika andra människors liv? Då är det här tjänsten för dig! Enbackagården är belägen i Gustafs, omgiven av vacker natur och aktivt lantliv. På markplan finns 42 lägenheter med tillhörande gemensamhetsytor. Tillsammans arbetar vi för att ge de boende en aktiv och meningsfull tillvaro med fokus på individen. Här arbetar vi gemensamt tillsammans med övriga professioner inom omsorgen, så som sjuksköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnaster m.fl för att ständigt utvecklas och förbättra äldreomsorgen. Vi ser stora möjligheter i att samarbeta nära våra kollegor inom hemtjänsten, för att möta behovet hos våra äldre, samt för att gemensamt verka för möjlighet till heltidssysselsättning och individuell utveckling hos den enskilde individen. Vi vill ge Dig som undersköterska möjligheten till att utvecklas och trivas med Ditt arbete - länge. Samhället får allt fler medmänniskor som uppnår en hög och aktningsvärd ålder, och med det växer behoven och kräver nytänkande. - Och vi tänker växa med uppgiften!     Vi söker nu flera undersköterskor till vårt team inom äldreomsorgen.   OBS! Rekrytering sker löpande.

Arbetsuppgifter

Utifrån biståndsbeslut och genomförandeplan ger du som undersköterska inom särskilt boende personlig omvårdnad till omsorgstagare i det dagliga livet. Arbetsuppgifterna innebär att hjälpa och stötta omsorgstagare i att kunna äta, dricka, sköta personlig hygien och klä på sig. Uppdraget innefattar även förflyttningar av omsorgstagare som inte själva kan förflytta sig. Du arbetar utifrån fastställda mål och riktlinjer och är kontaktperson för en eller flera omsorgstagare. I arbetsuppgifterna ingår även att utgöra ett stöd för individen i vardagen gällande aktivering, daglig utevistelse och social samvaro. Hälso- och sjukvårdsuppgifter utförs på delegation av omvårdnadsansvarig sjuksköterska. För att säkra framtida kompetensförsörjning ingår även att, vid behov, vara handledare för elever och praktikanter som drömmer om ett arbetsliv inom vård och omsorg. Utanför kontorstid ingår det i arbetsuppgifterna för tjänstgörande personal att ansvara för vikarieanskaffning, då kollega saknas för uppdraget. Det är därför av vikt att du är bekväm med detta. Till din hjälp i uppdraget har du kollegor och administratörer med planeringsansvar. Närmaste chef är Enhetscheferna på Enbackagården. 

Kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska, eller innehar likvärdig bakgrund, med flerårig erfarenhet från arbete inom äldreomsorgen. Det är önskvärt att du har erfarenhet av att ha arbetat med demenssjuka personer och har du dessutom dokumenterad kunskap om demenssjukdom är det meriterande. Då tjänsten innebär daglig kommunikation och dokumentation på svenska är det av vikt att du behärskar språket väl i tal och skrift. Körkort är inget krav men meriterande utifrån möjliga samarbeten i kommunen.

Personliga egenskaper

Du är en lagspelare med god social kompetens som trivs bäst när du får ha många bollar i luften,  utan att för den skull känna stress och press. Du är en trygg medarbetare som förmår att stå stadigt även under tuffare omständigheter, med en inre drivkraft som för dig framåt. Du är kreativ, självgående och uppvisar personlig mognad. Du ser möjligheter hellre än svårigheter och älskar att ge din omgivning omsorg och omvårdnad utan att göra avkall på dig själv. Du är flexibel i ditt arbetssätt, för att kunna möta individer utifrån deras behov av omsorg. Det är av största vikt att du tycker om att arbeta med människor och för människor.

Placeringsort

Gustafs

Antal tjänster

1

Omfattning

100%

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Du söker tjänsten genom att klicka på följande länk: Sök tjänsten som Undersköterska SäBo

Sista ansökan

2019-03-31

Kontaktperson

Enhetschef

Jennica Nyhlén

0243-783 80

Tillbaka till jobblistningen

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of www.sater.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close