Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Lediga jobb

Kontaktinformation

Säters kommun

Telefon: 0225-55000

Besöksadress: Rådhuset, Säter

Ställ en fråga

Tack för ditt meddelande.

Du kan använda denna länk, för att kunna läsa om våra lediga tjänster, om du också vill se lite bilder. Annars hittar du våra tjänster här nedan.

Det finns också lediga tjänster i vårt Räddningstjänstförbund Dalamitt (som vi har tillsammans med flera andra kommuner). De rekryteringarna ansvarar Räddningstjänstförbundet för själva, så har du frågor om de tjänsterna, ska du kontakta Räddningstjänstförbundet.

Förskollärare,

Säter, en av Dalarnas vackraste och mest nära städer präglas av både småstad och landsbygd. Staden ligger i hjärtat av Dalarna med närhet till bra kommunikationer - Falun-Borlängeregionen ligger inom 20 minuters bilresa, flygplats finns runt hörnet och till Stockholm tar det ca två timmar med tåg. Att bo i Säter är att bo vackert och lugnt, men ändå ha aktiviteter, storstadsliv, utbildning, arbete och kommunikationer inom räckhåll. I Säter hittar du lugnet i tillvaron, samtidigt som du har nära till allt du önskar för dig och din familj. Nära till jobbet. Nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare uppväxt för din familj.

Arbetsplatsen

Gustafs förskoleområde söker 3 förskollärare till Konvaljens förskola och 2 förskollärare till Mora By förskola. Förskoleområdet består av tre förskolor och en verksamhet med pedagogisk omsorg, ett 40-tal engagerade pedagoger och ca 210 barn. Vi arbetar med tre strategier; inkluderande lärmiljö, kommunikation och organisation. Alla tre förskolorna i området driver tillsammans ett utvecklingsarbete med engagerade pedagoger i spetsen. Våra utvecklingsområden är röda tråden, barns inflytande och inkluderande lärmiljö. I allt arbete utgår vi ifrån ett inkluderande förhållningssättet.  I området finns en specialpedagog som arbetar kontinuerligt med bland annat handledning i arbetslagen. Pedagogiska måltider tillsammans med barnen ingår som en del i ditt uppdrag.  Vi vill att du har utbildning och gärna erfarenhet av att arbeta med barn. Vi behöver dig som vill anta utmaningen att vara med och utveckla förskolan i Gustafs tillsammans med barnen och pedagogerna. Enheten är med i ett forskningsprogram kopplat till högskolan i Borås kring inkluderande lärmiljö. Som anställd hos oss har du tillsammans med övriga pedagoger ett ansvar att arbeta efter de målstyrda processerna så att läroplanens mål och intentioner uppfylls.  

Arbetsuppgifter

• Vi vill att du har förskollärarutbildning med hjärtat på rätta stället. • Eftersom vi är ett engagerat team så ser vi även att du är en driven och engagerad person med framåtanda och med förmåga att tänka nytt. Vidare är du flexibel, lyhörd och du har lätt för att samarbeta utifrån ett helhetsperspektiv. • I ditt arbete tillsammans med barnen förväntar vi oss att du har ett professionellt förhållningssätt gentemot barnen, föräldrarna och kollegor. Som anställd hos oss får du utbildning i ICDP/vägledande samspel. • Du har förmåga att leda och skapa delaktighet och eftersom du kommer att ha många kontakter är det viktigt att du har lätt för att samarbeta och att du kommunicerar i tal och i skrift på ett tydligt sätt.  

Kvalifikationer

Legitimerad förskollärare

Antal tjänster

5

Omfattning

100%

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Du söker tjänsten genom att klicka på följande länk: Sök tjänsten som Förskollärare

Sista ansökan

2019-03-24

Kontaktperson

Förskolechef

Marie Boman

0243-783 77

Tillbaka till jobblistningen

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of www.sater.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close