Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Lediga jobb

Kontaktinformation

Säters kommun

Telefon: 0225-55000

Besöksadress: Rådhuset, Säter

Ställ en fråga

Tack för ditt meddelande.

Du kan använda denna länk, för att kunna läsa om våra lediga tjänster, om du också vill se lite bilder. Annars hittar du våra tjänster här nedan.

Just nu rekryterar vi vår kommundirektör. Till hjälp i den rekryteringen har vi Lundin & Boström, och du hittar annonsen för tjänsten som kommundirektör här.

Det finns också lediga tjänster i vårt Räddningstjänstförbund Dalamitt (som vi har tillsammans med flera andra kommuner). De rekryteringarna ansvarar Räddningstjänstförbundet för själva, så har du frågor om de tjänsterna, ska du kontakta Räddningstjänstförbundet.

Vi söker dig som vill jobba som personlig assistent, Säter

Säters kommun präglas av både småstad och landsbygd och ligger i hjärtat av Dalarna, med närhet till bra kommunikationer. I Säter hittar du lugnet, nära till jobbet, nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare tillvaro. I Säters kommun arbetar vi aktivt med värdskapsarbetet som innebär att vi verkar för ett öppet förhållningssätt och ett bemötande utöver det vanliga. Detta gör vi genom att vara stolta, äkta, tillgängliga, engagerade och respektfulla. År 2020 ska vi vara Nordens mest attraktiva inlandsregion och det goda värdskapet ser vi som en viktig del i arbetet med att nå dit. 

Arbetsuppgifter

  Som personlig assistent arbetar du i brukarens hem. Du ska stödja brukaren med allt som ingår så att brukarens vardag fungerar. Allt från hygien, dusch och förflyttningar till och från rullstol/säng, städ och tvätt. Du ska även stötta och delta i brukarens fritidssysselsättningar, utevistelse som t.ex. promenader eller andra fritidsaktiviteter. Arbetspassen är dygnspass med sovande jour, och man arbetar ensam med brukaren under större delen av dygnet.    

Kvalifikationer

  Du som söker som personlig assistent skall vara flexibel, stresstålig, självgående samt ha en god samarbetsförmåga. Du ska även vara initiativtagande och vara kommunikativ. Du ska även ha en god datakunskap då mycket av det administrativa arbetet sker på datorn. Vi ser undersköterskeutbildning som meriterande och erfarenhet av omsorg och omvårdnad är av stor vikt. Körkort är ett krav 

Personliga egenskaper

Ansvarstagande, positiv och öppensinnad samt vara tålmodig. Och ha en god fysik då arbetet är fysiskt krävande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Placeringsort

Säter

Antal tjänster

1

Omfattning

100%

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Du söker tjänsten genom att klicka på följande länk: Sök tjänsten som Vi söker dig som vill jobba som personlig assistent

Sista ansökan

2019-11-30

Kontaktperson

Enhetschef LSS/Socialpsykiatrin

Ulrica Jansson

0225-556 43

Tillbaka till jobblistningen

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of www.sater.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close