Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Lediga jobb

Kontaktinformation

Säters kommun

Telefon: 0225-55000

Besöksadress: Rådhuset, Säter

Ställ en fråga

Tack för ditt meddelande.

Du kan använda denna länk, för att kunna läsa om våra lediga tjänster, om du också vill se lite bilder. Annars hittar du våra tjänster här nedan.

Just nu rekryterar vi vår kommundirektör. Till hjälp i den rekryteringen har vi Lundin & Boström, och du hittar annonsen för tjänsten som kommundirektör här.

Det finns också lediga tjänster i vårt Räddningstjänstförbund Dalamitt (som vi har tillsammans med flera andra kommuner). De rekryteringarna ansvarar Räddningstjänstförbundet för själva, så har du frågor om de tjänsterna, ska du kontakta Räddningstjänstförbundet.

Socialsekreterare till barn och ungdomsgruppen,

Säters kommun präglas av både småstad och landsbygd och ligger i hjärtat av Dalarna, med närhet till bra kommunikationer. I Säter hittar du lugnet, nära till jobbet, nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare tillvaro. I Säters kommun arbetar vi aktivt med värdskapsarbetet som innebär att vi verkar för ett öppet förhållningssätt och ett bemötande utöver det vanliga. Detta gör vi genom att vara stolta, äkta, tillgängliga, engagerade och respektfulla. År 2020 ska vi vara Nordens mest attraktiva inlandsregion och det goda värdskapet ser vi som en viktig del i arbetet med att nå dit. 

Arbetsplatsen

Vi är ett litet socialkontor med engagerade socialarbetare som vill göra skillnad för barn och unga i Säter. Vi har ett verksamhetsnära ledarskap och på socialkontoret arbetar både nyutexaminerade och erfarna socionomer. Inom IFO i Säter ges medarbetarna utrymme att pröva och utveckla nya idéer som skapar god kvalitet och nytänk inom det sociala arbetet.

Arbetsuppgifter

Som socialsekreterare hos oss kommer du främst att arbeta med myndighetsutövning, men vi har ett fokus på att samverka och utveckla förebyggande och tidiga insatser i kommunen. Barn och ungdomsgruppen arbetar med utredning och uppföljning av insatser för barn, unga och deras föräldrar.

Kvalifikationer

Du har socionomutbildning och ett intresse av att göra skillnad för barn och unga i Säters kommun. Du har erfarenhet av myndighetsutövning inom barn och unga området, BBIC kompetens är meriterande. Utbildning inom lösningsfokuserat förhållningssätt är meriterande. B körkort ett krav.

Personliga egenskaper

Du ska kunna arbeta självständigt och på ett prestigelöst sätt kunna skapa goda relationer till både klienter, kollegor och samarbetspartners. Du är analytisk och noggrann med god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. 

Antal tjänster

1

Omfattning

100%

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Du söker tjänsten genom att klicka på följande länk: Sök tjänsten som Socialsekreterare till barn och ungdomsgruppen

Sista ansökan

2019-11-15

Kontaktperson

verksamhetschef IFO

Ann-Marie Molin

0225-55310

ann-marie.molin@sater.se

Tillbaka till jobblistningen

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of www.sater.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close