Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Lediga jobb

Kontaktinformation

Säters kommun

Telefon: 0225-55000

Besöksadress: Rådhuset, Säter

Ställ en fråga

Tack för ditt meddelande.

Du kan använda denna länk, för att kunna läsa om våra lediga tjänster, om du också vill se lite bilder. Annars hittar du våra tjänster här nedan.

Just nu rekryterar vi vår kommundirektör. Till hjälp i den rekryteringen har vi Lundin & Boström, och du hittar annonsen för tjänsten som kommundirektör här.

Det finns också lediga tjänster i vårt Räddningstjänstförbund Dalamitt (som vi har tillsammans med flera andra kommuner). De rekryteringarna ansvarar Räddningstjänstförbundet för själva, så har du frågor om de tjänsterna, ska du kontakta Räddningstjänstförbundet.

vik socialsekreterare,

Säters kommun präglas av både småstad och landsbygd och ligger i hjärtat av Dalarna, med närhet till bra kommunikationer. I Säter hittar du lugnet, nära till jobbet, nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare tillvaro. I Säters kommun arbetar vi aktivt med värdskapsarbetet som innebär att vi verkar för ett öppet förhållningssätt och ett bemötande utöver det vanliga. Detta gör vi genom att vara stolta, äkta, tillgängliga, engagerade och respektfulla. År 2020 ska vi vara Nordens mest attraktiva inlandsregion och det goda värdskapet ser vi som en viktig del i arbetet med att nå dit. 

Arbetsplatsen

Vi är ett litet socialkontor med engagerade socialarbetare som vill göra skillnad för barn och unga i Säter. Vi har ett verksamhetsnära ledarskap och på socialkontoret arbetar både nyutexaminerade och erfarna socionomer. Inom IFO i Säter ges medarbetare utrymme att pröva och utveckla nya idéer som skapar god kvalitet och nytänk inom det sociala arbetet. Vi söker nu en vikarierande socialsekreterare under föräldraledighet till barn och ungdomsgruppen 

Arbetsuppgifter

Som vik socialsekreterare hos oss kommer du främst att arbeta med utredning, handläggning och dokumentation av barn och unga enligt BBIC.

Kvalifikationer

Du har socionomutbildning och flerårig erfarenhet av att självständigt arbeta med myndighetsutövning inom barn och unga området där BBIC kompetens är meriterande. Även utbildning inom lösningsfokuserat förhållningssätt är meriterande. B körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Du ska kunna arbeta självständigt och på ett prestigelöst sätt kunna skapa goda relationer till både klienter, kollegor och samarbetspartners. Du är analytisk, noggrann och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du är trygg i din yrkesroll med god kännedom inom socialtjänstens verksamhetsområde.

Antal tjänster

1

Omfattning

100%

Varaktighet

Tidsbegränsad anställning

Ansökan

Du söker tjänsten genom att klicka på följande länk: Sök tjänsten som vik socialsekreterare

Sista ansökan

2019-11-15

Kontaktperson

Ann-Marie Molin

Tillbaka till jobblistningen

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of www.sater.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close