Föreningsgalan 2023

Kontaktinformation

Emilie Andersson

Fritidssamordnare, kommunstyrelseförvaltningen

Telefon: 0225-55109

 


Tack för ditt meddelande.

Välkommen till Föreningsgalan 10 februari 2023

Föreningsgalan är en gala för att hylla våra eldsjälar och föreningar i Säters kommun. En färgsprakande kväll med mingel, mat, underhållning och prisutdelning!

De priser som delas ut under föreningsgalan är:

Årets prestation – en förening, ett lag eller en person som gjort en enastående prestation under det senaste året.

Årets hederspris – en person eller förening som genom sina bestående insatser berikat och gjort ett stort avtryck i Säters kommun under många år.

Årets ledare – en ledare inom föreningslivet som är en bra förebild och som har haft stor betydelse för sin förening det senaste året.

Årets eldsjäl – en person vars insats haft stor betydelse för föreningens medlemmar och dess verksamhet.

Årets förening – en förening som utvecklat sin verksamhet och som har stor betydelse för många invånare i Säters kommun.

Nomineringstiden pågår fram till 21 december, därefter vidtar juryarbetet. Vinnarna offentliggörs vid Föreningsgalan i Säter den 10 februari 2023.

Nu behöver vi er hjälp med att hitta värdiga vinnare till galan.

Nominering Föreningsgalan 2023

Fyll i formuläret och nominera den/de som du tycker förtjänar att uppmärksammas för sina insatser under Föreningsgalan 2023. 
 
 
Jag nominerar till(Obligatoriskt)
 
 
 
 
GDPR(Obligatoriskt)
Personuppgifterna behandlas i enlighet med Dataskyddsförordningen. På https://www.sater.se/kommun-demokrati/behandling-av-personuppgifter/ kan du läsa mer om hur Säters kommun hanterar personuppgifter.