Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Klockarskolan 7-9

Kontaktinformation

Klockarskolan

Telefon Expedition: 0225-55 205

Besöksadress: Klockargatan 2

Ställ en fråga

Tack för ditt meddelande.

Det här är Klockarskolan, Säters kommuns grund- och grundsärskola för elever i åk 7-9.  För oss är trygghet och kunskap viktigt. En avgörande del i din utbildning är att du känner dig trygg i skolan och det arbetar vi målmedvetet med hela tiden.

Kunskap och en god utbildning är nyckeln till framgång på gymnasiet och i framtiden. Den nyckeln vill vi ge dig. Till oss på Klockarskolan är alla välkomna!

På Klockarskolan kan du välja att gå musikprofilen. Förutom extra musik på schemat, har du varje vecka möjlighet att få en kostnadsfri lektion i sång eller instrument.

Samhällets digitalisering är ett faktum. För att ge Säters ungdomar ännu bättre förutsättningar i framtiden har Klockarskolan påbörjat en 1:1-satsning som sker successivt. Den innebär att skolans elever så småningom ska ha en egen dator att använda i undervisningen.

Gillar du att vara aktiv i föreningar och vill ha inflytande över din skolgång? Då föreslår vi att du går med i någon av skolans föreningar. Här finns ett elevråd som dels ser till att utbildningen är bra, men också skapar olika evenemang för att göra skolgången roligare. Skolans idrottsförening ordnar aktiviteter för elever och personal. På klassens tid får du chansen att påverka utbildningen och skolmiljön.

Sociala medier

Följ gärna Klockarskolan på Facebook och Instagram!