Vuxenutbildning

Kontaktinformation

Dahlander Kunskapscentrum

Telefon: 0225-554 11

Besöksadress:  Jönshyttevägen 4

E-post: dahlanderkunskapscentrum@edu.sater.se


Tack för ditt meddelande.

ALLA ELEVER HAR DISTANSUNDERVISNING!
Dahlander kunskapscentrum följer regeringens rekommendation att gymnasieutbildning och vuxenutbildning sker på distans från och med 18 mars. Inga elever har undervisning på plats i skolan. Lärare har kontakt med elever via sms/telefon, Teams, mejl och Unikum.
 
Om du har frågor kan du alltid mejla dahlanderkunskapscentrum@edu.sater.se. Om du vill att vi kontaktar dig, lämna ditt telefonnummer i mejlet så ringer vi upp. Du kan också skicka meddelande via Facebook.
 
Om du har en lånedator från skolan och har tekniska problem med din dator eller program, kan du få hjälp av Marie. Mejla henne på marie.danielsson@edu.sater.se.  Om du vill att hon kontaktar dig, lämna ditt telefonnummer i mejlet så ringer hon upp.
 
Lärcentrum har stängt tills vidare. Information om CSN från 17 mars, se nedan samt http://www.csn.se.

Inom vuxenutbildningen erbjuder vi dig att hitta rätt utbildning oavsett nivå. De kommunala vuxenutbildningarna i Säters kommun är förlagda till Dahlander kunskapscentrum, på Skönviksområdet vid sjön Ljustern.

Ansökan till vuxenutbildningarna sker via blankett, se nedan.

Undervisningen vid vuxenutbildningen är kostnadsfri. Läromedel för studerande på gymnasienivå bekostas dock av den studerande.

Vi erbjuder även utbildningar på distans genom Exlearn education.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Ge oss feedback så att vi kan göra vår information bättre.
Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter