Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Skola24

Kontaktinformation

Kungsgårdsskolan

Telefon expedition: 0225-552 24

Klockarskolan

Telefon expedition: 0225-552 05

Enbacka Skola

Telefon expedition: 0243-784 31

Stora Skedvi Skola

Telefon expedition: 0225-366 66

 

Ställ en fråga

Tack för ditt meddelande.

Skola24 är ett webbaserat system för att se schema, göra frånvaroanmälan samt ansöka om ledighet.

Frånvaroanmälan

Du kan göra frånvaroanmälan för ditt barn i grundskolan på olika sätt.

  • Vi rekommenderar i första hand appen Unikum familj, där du kan anmäla att ditt barn är frånvarande hela dagen. Appen Unikum familj skickar informationen vidare till Tempus och Skola24, så att även personal på fritids får kännedom om ditt barns frånvaro.
  • Om du vill göra en anmälan av frånvaro för en del av dag, så använder du din inloggning till Skola24, och gör anmälan där.
  • Ett tredje alternativ är att ringa till en telefonsvarare, telefonnummer 0515-43612. Frånvaroanmälan kan då göras för en hel dag i taget. Du behöver barnets 10-siffriga personnummer. Om du ringer efter kl 12:00 så registreras frånvaron för följande dag

Om du inte har möjlighet att ladda ned appen Unikum Familj så går det också bra att kontakta ditt barns lärare samt fritids med ditt barns frånvaroanmälan.

Inloggning

Du som är vårdnadshavare till barn i grundskola och gymnasium får en aktiveringskod skickad till den e-postadress som du har meddelat skolan i samband med skolstart. Därefter skapar du ett konto och väljer ditt användarnamn och lösenord. Sedan kan du börja använda Skola24!

Om du inte får någon aktiveringskod eller har andra frågor, kontakta ditt barns skola så hjälper de dig.

Tänk på att du själv ansvarar för att din personliga e-postadress samt användarnamn, lösenord och aktiveringskod till Skola24. Lämna inte ut dessa uppgifter till obehöriga!

Ledighetsansökan

Från och med höstterminen 2019 så kan vårdnadshavare ansöka om ledighet för sina barn via Skola24. Inloggning till Skola24 för samtliga vårdnadshavare krävs.

Läs mer om ledighet från skolan.

Information om hur Säters Kommun behandlar dina personuppgifter.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of www.sater.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close